Unlimited WebHosting en Dataverkeer aangeboden.

Geen foto
  • Prijs: Niet van toepassing
  • Datum: 17 januari 2011
  • Gezien: 1833

Welke Hosting leveren wij.

 

Wij leveren onbeperkte domeinruimte en dataverkeer en daarnaast krijgt U nog de beschikking over vele tientallen gratis scripts/websites die met èèn druk op de knop en zonder enige kennis op Uw domein zijn te installeren.

Wij zijn dé hosting provider als het gaat om internet gerelateerde diensten zoals Hosting, huurwebsites en domeinnamen en alles wat hiermee te maken heeft.

Wij voorzien u niet alleen van betrouwbare internet oplossingen zoals Webruimte, huurWebsites en domeinnamen, maar denken ook met u mee naar de beste oplossingen en beste voorzieningen voor uw wensen en eisen.

Support staat daarom ook bij ons erg hoog in het vaandel, wij vinden het erg belangrijk dat wij u persoonlijk als mens behandelen en u ook op deze manier support geven. 

Fair Use policy.fair-use-policy

BG Webhosting hanteert voor het dataverkeer, de processor en het werkgeheugen verbruik een Fair Use policy. Dit houdt in dat u volgens een regulier verbruik uw pakket kunt gebruiken. Het gebruik van het dataverkeer, de processor en werkgeheugen wordt niet gelimiteerd, maar structuureel extreem gebruik is niet toegestaan.

Indien blijkt dat u één van deze facturen structueel overschrijdt, zal BG Webhosting hierover contact met u opnemen en met u tot een oplossing komen.

fantasticoGratis extra scripts/websites bij Uw Webhosting

Wat is fantastico?

Fantastico is een systeem die voor u een groot scala aan webscripts kan installeren zoals forums, portals, blogs, polls, en meer kant en klare webscripts.  met slechts 1 klik installeert u elk script uit deze onderstaande lijst, u geeft aan waar het moet komen te staan, u geeft een gebruikersnaam en wachtwoord op en het script is klaar voor gebruik.

Een overzicht van alle scripts:

Blogs:

b2evolution (3.3.1-stable) (website)

Nucleus (3.50) (website)

WordPress (2.8.4) (website)

Classifieds:

Noah’s Classifieds (V8 (3.2.0)) (website)

Portals/CMS:

Drupal (6.14) (website)

Geeklog (1.5.1) (website)

Joomla 1.5 (1.5.14) (website)

Customer Support:

Crafty Syntax Live Help (2.15.0) (website)

Discussion Boards:

phpBB (3.0.5) (website)

SMF (1.1.10) (website)

E-Commerce:

CubeCart (3.0.17) (website)

FAQ:

FAQMasterFlex (1.51) (website)

Hosting Billing:

phpCOIN (1.6.4) (website)

Image Galleries:

4images Gallery (1.7.7) (website)

Mailing List:

PHPlist (2.10.10) (website)

Polls and Surveys:

Advanced Poll (2.03) (website)

Project Management:

PHProjekt (5.2.2) (website)

dotProject (2.1.2) (website)

Site Builders:

Templates Express (website)

Wiki:

PhpWiki (1.2.11) (website)

Other Scripts:

Dew-NewPHPLinks (2.0.1.0b SEF w/Thumbshots) (website)

Moodle (1.9.4) (website)

Deze lijst wordt op onze server regelmatig aangepast en uitgebreid met meerdere gratis scripts dus bovenstaande lijst kan minder scripts weergeven als er werkelijk zijn.

Werkzaam in: Alle regio's

Print advertentie

Populaire zoekwoorden:

Automatisering aannemer aannemers advertentie airco automonteur badkamer bestrating bouw bouwservice chihuahua container cursus cursus tegel zetten cursus tegelzetten cv dak dakdekker dennis deuren deuren afhangen electricien elektra garage gevraagd gezocht gratis het keuken keukens klus klusbedrijf klusjesman klussen klusser kok laminaat laminaat leggen latex leerling loodgieter metselaar meubels oppas plint pools poolse prive ruiten schilder schilderen schilderwerk schutting stratenmaker stuc stucadoor stukadoor tegel tegelzetten tegelzetter terras thuiskapper thuiskapster timmerman timmerwerk trap trappen tuin tuinman tvgids verhuisdozen verhuizen vloer voeger web webbdesigner webdesign webdesigner webdesigner gezocht website werk zzp